Vacature: Verkoper / all-rounder in de schadeautobranche

vacature lunenburg autos berlicumOver Lunenburg Auto’s B.V.:
Lunenburg Auto’s BV is een familie bedrijf, opgericht in 1987 door Marianne en Bernard Lunenburg. Al ruim 31 jaar is dit een vertrouwd adres op het gebied van de in- en verkoop van occasions, schadeauto’s, schademotoren, schadebedrijfswagens en schadecaravans.
Lunenburg Auto’s BV is gestart in Middelrode en na 16 jaar zijn wij verhuist naar Berlicum. Sinds februari 2003 hebben wij een nieuw bedrijfspand aan de Sassenheimseweg in Berlicum.
In onze nieuwe vestiging hebben wij ruimte voor ongeveer 150 jonge schadeauto’s, waarvan het aanbod dagelijks wisselt. Het aanbod is rechtstreeks afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen. Dagelijks doen wij biedingen op schadeobjecten in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus via de systemen van de Dispatch Automotive en leasemaatschappijen.

Functie omschrijving:
In deze full time functie zoeken wij een gedreven persoon die vooral allround functioneert. Je werkzaamheden variëren van verkoop + bijbehorende administratie, planning maken en beheren en eventueel ondersteunende taken in de werkplaats. Onze branche is een aparte tak binnen de autobranche en wij staan dan ook open om je hierin te begeleiden.

Functie eisen:
Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoper / allrounder met MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt oog voor de lange termijn, en beschikt tevens over een hands-on mentaliteit. Je bent gewend met het werken met deadlines. Je bent commercieel zeer gedreven en je bent resultaatgericht. Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord is vereist, de Franse taal is een pré.

Affiniteit en ervaring in de (schade)autobranche is een vereiste.

Verder ben jij kenmerkend als:

  • Een team player
  • Assertief
  • Flexibel
  • Stressbestendig
  • Zelfstandig
  • Nauwkeurig
  • Gestructureerd
  • In het bezit van eigen vervoer
  • In het bezit van minimaal rijbewijs B

 

Informatie & solliciteren:
Voor meer informatie kijk je op www.lunenburgautos.nl of neem je contact op met Randy Lunenburg via telefoonnummer 06-5103 2021 / 073-503 3694.
Solliciteren? Stuur dan je cv met foto en motivatiebrief naar: [email protected] o.v.v. Sollicitatie

Back to top