vacature

Vacature: Allround Automonteur / Medewerk(st)er bij familiebedrijf

Over Lunenburg Auto’s B.V.:

Lunenburg Auto’s BV is een familiebedrijf, opgericht in 1987 door Marianne en Bernard Lunenburg. Al ruim 32 jaar is dit een vertrouwd adres op het gebied van de in- en verkoop van occasions, schadeauto’s, schademotoren, schadebedrijfswagens en schadecaravans.

In onze vestiging hebben wij ruimte voor ongeveer 150 jonge schadeauto’s, waarvan het aanbod dagelijks wisselt. Het aanbod is rechtstreeks afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen.

Dagelijks doen wij biedingen op schadeobjecten in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus via de systemen van de Dispatch Automotive en leasemaatschappijen.

Functieomschrijving:

Heb jij graag afwisseling in je baan? En hou je van aanpakken? In deze fulltime functie bieden we jou een afwisselende en uitdagende baan aan. Je zult deels inzetbaar zijn als automonteur maar ook diverse andere werkzaamheden behoren tot je functie. Verkoop + bijbehorende administratie, eventueel met de vrachtwagen auto’s ophalen door heel NL, planning maken en beheren met eventueel doorgroeimogelijkheden tot inkoopmedewerker. Onze branche is een aparte tak binnen de autobranche en wij staan dan ook open om je hierin te begeleiden. Hoe allrounder inzetbaar, hoe meer mogelijkheden er voor je zijn.
In het bezit van je vrachtwagenrijbewijs is geen must maar een pre. Het behalen van je vrachtwagenrijbewijs is in overleg mogelijk bij ons.

Wie ben je?

– Je pakt je verantwoordelijkheid waar en wanneer het nodig is.
– Je bent een harde werker met goede zin die voor geen taak terugdeinst en plezier haalt uit de afwisseling in het werk.
– Je kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband en bent een collegiale werknemer.
– Je hebt een klantvriendelijke houding.

Wat vragen wij van jou?

– Je hebt aantoonbare ervaring in reparatie en onderhoud van auto’s
– Je bent inzetbaar voor allerlei werkzaamheden in de werkplaats
– Bij voorkeur per direct beschikbaar
– Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
– Vrachtwagenrijbewijs is geen must maar een pre.
– Goed zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband
– Leergierig en enthousiast
– Bij voorkeur woonachting in Noord-Brabant
– Verantwoordelijkheid voor het zelfstandig en accuraat uitvoeren van onderhoud, reparaties, herstelwerkzaamheden aan (schade)voertuigen.
– Geen van 9 tot 5 mentaliteit
– Je hebt oog voor langer termijn

Wat heeft Lunenburg Auto’s jou te bieden?

– Een baan met mogelijkheid tot vast dienstverband
– Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring
– Informele werksfeer bij een familiebedrijf
– Doorgroeimogelijkheden tot inkoop medewerker
– Werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08.15 tot 17.00 uur

Informatie & solliciteren:

Enthousiast geworden? Reageer dan direct en bel, mail of solliciteer!
Voor meer informatie kijk je op www.lunenburgautos.nl of neem je contact op met Randy Lunenburg via telefoonnummer 06-5103 2021 / 073-503 3694 of stuur je cv met foto en motivatiebrief naar: [email protected] o.v.v. Sollicitatie.

Back to top