Tweede generatie neemt het roer over bij Lunenburg Auto’s B.V.

Per 1 januari 2020 hebben Bernard en Marianne Lunenburg van Lunenburg Auto’s B.V. het bedrijf overgedragen aan zoon Randy en schoondochter Floortje. Lunenburg Auto’s uit Berlicum is gespecialiseerd in de in- en verkoop van schadevoertuigen en occasions.

100% vertrouwen in de overname
Randy Lunenburg werkt al sinds 2005 mee in de zaak van zijn ouders. Het bedrijf koopt en verkoopt al meer dan 33 jaar schadeauto’s, schadebedrijfswagen, schademotoren, schadecaravans en occasions. Oprichters Bernard en Marianne Lunenburg hebben 100% vertrouwen in de overname van het bedrijf door hun zoon en schoondochter. “De laatste jaren is Randy klaar gestoomd voor de overname. Ik kan met een gerust hart van mijn pensioen en kleinkinderen gaan genieten”, aldus Bernard. Marianne vult aan: “Wij hebben de afgelopen 33 jaar hard gewerkt aan het bedrijf. Het is fijn dat een 2e generatie het familiebedrijf wil voortzetten. We wensen ze dan ook heel veel succes toe”.

Opgericht in 1987
Lunenburg Auto’s is in 1987 opgericht in Middelrode door Bernard en Marianne Lunenburg. Door de groei van het bedrijf werd de locatie in Middelrode te klein. In 2003 is het bedrijf verhuisd naar een nieuw en ruimer bedrijfspand in Berlicum. De schadevoertuigen en occasions worden o.a. ingekocht bij verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en autobedrijven. Lunenburg Auto’s B.V. is lid van de VSV (Vereniging SchadeVoertuighandel), VBV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) en is een RDW-erkend autobedrijf.

Back to top