Header Image 0
FAQ

Schadeauto kopen van een leasemaatschappij?

Schadewagens van leasemaatschappijen zijn over het algemeen recente en jonge modellen met leuke opties. De schade aan deze auto’s is vaak minimaal en hierdoor zijn ook de herstelkosten te overzien.

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen over het kopen van een schadeauto van een leasemaatschappij of verzekeringsmaatschappij.


Kan iedereen schadeauto’s kopen bij een leasemaatschappij?

Nee, dat kan helaas niet. In Nederland is er een select aantal schadeauto-inkopers die deze auto’s kunnen inkopen bij leasemaatschappijen. Deze schadeauto-inkopers zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kopen van schadewagens. Een particulier kan een schadeauto dus niet rechtstreeks bij een leasemaatschappij aanschaffen maar wel via een geselecteerde opkoper.


Waar kan ik dan een voormalige leaseauto met schade kopen?

Zoals hierboven aangegeven is er een select aantal schadeauto-inkopers die schadeauto’s van leasemaatschappijen kunnen inkopen. Zij doen dit dagelijks, kopen jaarlijks grote aantallen in en hebben veel ervaring hierin.

Lunenburg Auto’s B.V. is een van deze geselecteerde eerstelijns inkopers. Onze voorraad is afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen. Wij kopen deze auto’s in, in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen, expertisebureaus en leasemaatschappijen. Wij zijn lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV) en wij zijn een VBV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) en RDW erkend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.


Aanbod met schadeauto’s van leasemaatschappijen

Bekijk hier ons volledig aanbod met schadeauto’s. Er kan eenvoudig worden gefilterd op voertuigsoort. Denk hierbij aan personenauto's, bedrijfswagens (bestelwagens en bussen), motoren, campers en caravans.

Maar uiteraard ook op automerk. De meest populaire merken zijn momenteel: Volkswagen, Audi, Open en Skoda. Wil je een auro met schade verkopen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website