Schade motoren

Schade motoren

 

Een overzicht van ons huidige aanbod van motoren met schade. Wij bieden regelmatig motoren met schade te koop aan van merken zoals BMW, Yamaha, Kawasaki en Suzuki maar ook Harley Davidson en Ducati. Onderstaand overzicht kan nog verder worden gefilterd op merk en model. Wij hebben dagelijks nieuwe aanvoer van schademotoren en auto’s dus houdt onze website regelmatig in de gaten of bezoek ons in Berlicum. De koffie staat klaar!

Waarom een motor met schade kopen?

Het kopen van een schademotor kan aardig schelen in je portemonnee. Een mooie Kawasaki, Honda, Aprillia, Harley Davidson of Suzuki kan je met schade stukken goedkoper kopen. Dan moet ie uiteraard nog wel opgeknapt worden. Dat kan jezelf doen of door een schadeherstelbedrijf laten uitvoeren. Daarnaast zijn sommige modellen zeer schaars verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Soms heb je geluk en kan je een schaars exemplaar met schade kopen. Dan ben je als nog eigenaar van een exclusief exemplaar.

Motor met schade verkopen

Schade aan een motor komt regelmatig voor. Soms is het een onschuldig ongeluk bijvoorbeeld doordat de motor omvalt. Hierdoor ontstaat dikwijls lakschade. Dit is een vorm van lichte schade die eenvoudig en tegen lage kosten te herstellen is. Maar door ongeluk op de (snel)weg is de schade aan dikwijls een stuk forser. Geen zin of tijd om deze te herstellen? Of was je sowieso toe aan een nieuwe motor? Dan kan je je motor met schade verkopen. Wil je weten wat jouw schademotor nog waard is en wil je deze verkopen? Neem dan contact op met ons, wij informeren je graag.

Back to top