Over Lunenburg Auto’s

Over Lunenburg Auto’s B.V.

Familiebedrijf sinds 1987

Team Lunenburg Auto'sLunenburg Auto’s B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1987 door Marianne en Bernard Lunenburg. In januari 2020 hebben Randy en Floortje Lunenburg het bedrijf overgenomen van Bernard en Marianne. Al ruim 30 jaar is Lunenburg Auto’s B.V. een vertrouwd adres op het gebied van de in- en verkoop van occasions, schadeauto’s, schademotoren, schadebedrijfswagens en schadecaravans.

Lunenburg Auto’s B.V. is in 1987 gestart met haar activiteiten in Middelrode. In 2003 werd onze locatie in Middelrode te klein en zijn we na 16 jaar verhuisd naar een nieuwe locatie in Berlicum (vlakbij Den Bosch).

Sinds februari 2003 werken wij vanuit ons nieuw gebouwde bedrijfspand aan de Sassenheimseweg in Berlicum. Hier hebben wij meer ruimte voor onze auto’s en een ruimere werkplaats.

Schadeauto’s & occasions
Onze voorraad aan schadeauto’s en occasions is rechtstreeks afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen.

Dagelijks kopen wij schadevoertuigen in, in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus en leasemaatschappijen. Lunenburg Auto’s B.V. is lid van de VSV, VBV en een RDW-erkend autobedrijf.

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo

Back to top