Onderhoud en APK

APK en Onderhoud

Ook voor onderhoud en een APK keuring kan je bij ons terecht. Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats voorzien van alle benodigde apparatuur. Of het nu gaat om auto onderhoud, een APK keuring of (schade)reparatie: wij helpen je snel weer op weg!

Auto onderhoud & reparaties
Onderhoud aan een auto is van groot belang. Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename verrassingen. Lunenburg Auto’s B.V. verzorgt het onderhoud voor alle merken en typen auto’s. Wij geven eerlijk en persoonlijk advies, bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen op Klantenvertellen.nl.

APK keuring
Een auto moet jaarlijks APK gekeurd worden. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de verkeersveiligheid (remmen, banden, verlichting) en milieu (roetmeting of viergasmeting). Indien de APK keuring van uw auto binnenkort verloopt is het verstandig om een afspraak te maken voor een nieuwe keuring.  Je mag namelijk niet de weg op met een auto zonder geldige APK. Een nieuwe personenauto of lichte bedrijfswagen is na 3 of 4 jaar keuringsplichtig. Dit is afhankelijk van het soort brandstof.

Back to top