Header Image 0
FAQ

Nissan schadeauto kopen?

Een Nissan met schade koop je bij Lunenburg Auto’s B.V. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de schadewagen-branche. Wij hebben altijd 170 auto’s met schade op voorraad, waaronder ook Nissan’s. Denk hierbij aan de kleinere modellen zoals de Pixo en Micra. Maar ook grotere varianten zoals de Qashqai, X-trail, Juke, Pulsar, Leaf (elektrisch) en de bedrijfswagens. Ons assortiment wisselt dagelijks, dus ziet u een interessante Nissan met schade? Neem dan snel contact met ons op via: +31 (0)73 – 503 36 94. Of bezoek ons in Berlicum (bij Den Bosch). De koffie staat klaar!
 

Meest verkocht modellen en geschiedenis

Nissan is een Japans automerk. Tot 1983 werden de auto’s ook verkocht onder de naam Datsun. Het bedrijf raakte in 1999 in de financiële problemen. Het Franse Renault werd toen hoofdaandeelhouder en heeft sindsdien 43% van de aandelen in handen. Inmiddels is ook Mitsubishi aan toegevoegd aan het Renault portfolio. Samen heten zij de Renault-Nissan-Mitsubishi alliantie. De populairste Nissan modellen in Europa zijn de Qashqai en de Micra. Andere bekende Japanse autofabrikanten zijn Toyota, Honda en Mazda.

Nissan schadewagen bekijken?

Mooie Nissan met schade gezien en deze bezichtigen? Neem dan van tevoren contact met ons. Ons assortiment heeft een hoge doorloopsnelheid. Hierdoor kan de schadeauto die u op het oog heeft, al verkocht zijn voordat u bij ons in Berlicum bent.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website