Nieuws

©Lunenburg auto's

zomervakantie bereikbaarheidDe vakantieperiode staat voor de deur. Dit betekent dat wij in juli en augustus op zaterdag gesloten zijn.

Mooie occasion of schadeauto gezien en wil je deze komen bezichtigen of heb je vragen? Geen paniek! Want wij zijn, ook in de vakantieperiode, gewoon geopend van maandag t/m vrijdag gewoon van 8:15 tot 17:00.

Wil je toch op zaterdag een auto bezichtigen? Maak dan van tevoren een afspraak, dan sta je niet voor een gesloten deur. Voor een afspraak of vragen op zaterdag bel je naar Randy Lunenburg, bereikbaar op: 06-5103 2021.

Namens het Lunenburg Auto’s team wensen we je alvast een fijne vakantie toe!

openingstijden koningsdag 2018Aangepaste openingstijden rondom Koningsdag

Op vrijdag 27 april en zaterdag 28 april zijn wij gesloten. Heeft u vragen over een schadeauto of occasion? Wij zijn wel telefonisch bereikbaar op 06 – 5329 2638.

Vanaf a.s. maandag 30 april zijn wij weer gewoon geopend. Bekijk hier onze reguliere openingstijden en contactgegevens.

Automatisch op de hoogte blijven van onze openingstijden, nieuws en aanbiedingen? Volg ons op Facebook.

vacature lunenburg autos berlicumOver Lunenburg Auto’s B.V.:
Lunenburg Auto’s BV is een familie bedrijf, opgericht in 1987 door Marianne en Bernard Lunenburg. Al ruim 31 jaar is dit een vertrouwd adres op het gebied van de in- en verkoop van occasions, schadeauto’s, schademotoren, schadebedrijfswagens en schadecaravans.
Lunenburg Auto’s BV is gestart in Middelrode en na 16 jaar zijn wij verhuist naar Berlicum. Sinds februari 2003 hebben wij een nieuw bedrijfspand aan de Sassenheimseweg in Berlicum.
In onze nieuwe vestiging hebben wij ruimte voor ongeveer 150 jonge schadeauto’s, waarvan het aanbod dagelijks wisselt. Het aanbod is rechtstreeks afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen. Dagelijks doen wij biedingen op schadeobjecten in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus via de systemen van de Dispatch Automotive en leasemaatschappijen.

Functie omschrijving:
In deze full time functie zoeken wij een [...]

31 januari 2018
openingstijden carnavalVan zaterdag 10 februari 2018 t/m dinsdag 13 februari zijn wij gesloten i.v.m. carnaval. Tijdens deze dagen zijn wij wel telefonisch bereikbaar.

Heb je een vraag over een schadeauto of occasion? Bel dan 06 – 5103 2021. Wil je een auto bekijken? Vanaf woensdag 14 februari zijn wij weer geopend volgens onze standaard openingstijden.

Bekijk hier onze openingstijden en adresgegevens. 

14 december 2017
kerstDe feestdagen staan voor de deur. Wij willen alvast al onze klanten hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar. Wij hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten!

Vanaf 23 december 2017 t/m 1 januari 2018 zijn wij gesloten. Maar vanaf dinsdag 2 januari vanaf 08:15 staan wij weer voor u klaar. Wij zien u graag weer in het nieuwe jaar!

 

23 november 2017
schadeautos goedkoop saleDe dure decembermaand staat voor de deur. Een maand vol cadeaus, uitgebreid dineren en feesten.

Heel gezellig, maar minder prettig voor je portemonnee. Om ervoor te zorgen dat jij extra geld overhoudt voor cadeaus en andere inkopen houden wij een Year-End Sale!

Alle prijzen van onze auto’s zijn aangepast en zijn te koop tegen een scherpe prijs. Mis dit niet en profiteer! Weg = pech!

Bekijk snel onze voorraad: https://lunenburgautos.nl/schadeautos/ of bekijk onze schadeauto’s en occasions in Berlicum. De koffie staat klaar!

5 oktober 2017

lunenburg autos berlicum in bamiBaMi is een tijdschrift voor de dorpen Berlicum en Middelrode. In de laatste editie (herfst 2017) besteden zij aandacht aan ons bedrijf. Onderstaand vind je de tekst van het artikel en een printscreen.

Voertuigen voor BaMi en de rest van de wereld

Lunenburg Auto’s bestaat dertig jaar. Bernard en Marianne Lunenburg begonnen op kleine schaal: ze kochten en verkochten auto’s gewoon vanuit het huis in Middelrode. In 2003 betrokken ze het huidige pand in Berlicum. Daar is plaats voor 150 auto’s, een ruime werkplaats en meer personeel. “Het verschil met een regulier autobedrijf is dat wij vooral handelen in jonge auto’s met schade”, vertelt Bernard. “Wij kopen de voertuigen in en verkopen deze door aan dealers en handelaren of particulieren die ze zelf maken of door ons laten repareren.”

Ondanks zijn vele [...]

22 juni 2017

schadeautos occassions nieuwe website lunenburgOnze nieuwe website staat live. Nu kan je nog makkelijker de juiste schadeauto of occasion vinden. Maar je bent uiteraard ook welkom om ons aanbod aan voertuigen te komen bekijken in Berlicum.

21 juni 2017

vakantie bereikbaar openVanaf vandaag is het officieel zomer! Dus ook de zomervakantie komt er weer aan. Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus zijn wij op zaterdagen gesloten. Heb je een mooie occasion of schadevoertuig gezien? En wil je deze komen bekijken? Dan kan dit van maandag tot en met vrijdag. Dan zijn we dagelijks aanwezig van 08:15 tot 17:00. Doordeweeks geen tijd? Dan is het mogelijk om op zaterdag langs te komen, maar enkel op afspraak. Wil je aan afspraak maken op zaterdag? Bel 06-5103 2021 en we zorgen dat de koffie klaar staat.

    Back to top