Nieuws

VACATURE: Allround medewerker bij familiebedrijf

Over ons

Lunenburg Auto’s BV is een familiebedrijf, opgericht in 1987 door Marianne en Bernard Lunenburg. Het bedrijf is per 1 januari 2020 overgenomen door hun zoon Randy Lunenburg. Al ruim 32 jaar is dit een vertrouwd adres op het gebied van de in- en verkoop van occasions, schadeauto’s, schademotoren, schadebedrijfswagens en schadecaravans. In onze vestiging hebben wij ruimte voor ongeveer 150 jonge schadeauto’s, waarvan het aanbod dagelijks wisselt. Het aanbod is rechtstreeks afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen. Dagelijks doen wij biedingen op schadeobjecten in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus via de systemen van de Dispatch Automotive en leasemaatschappijen.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar allround medewerker om ons bedrijf verder te laten groeien. Hou jij van afwisseling in je baan? Hou je van aanpakken en heb je affiniteit met de autobranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze fulltime functie bieden we jou een afwisselende en uitdagende baan aan. […]

Carnaval 2020 & Openingstijden

Vanaf komend weekend wordt op verschillende plaatsen in Nederland weer carnaval gevierd. Veel bedrijven zijn tijdens de carnaval gesloten. Ook wij zijn tijdens de carnaval een paar dagen gesloten. Namelijk van zaterdag 22 februari t/m maandag 24 februari 2020.

Vanaf dinsdag 25 februari zijn wij gewoon weer bereikbaar. Wij zijn elke werkdag geopend en bereikbaar vanaf 8:15 tot 17:00. En op zaterdag van 9:00 tot 12:00.

Op zoek naar een jonge schadeauto of occasion? Bekijk hier ons aanbod.

Openingstijden rondom Kerst en Oud & Nieuw

Heb je een schadeauto of occasion op het oog? Bel dan snel of kom langs in Berlicum. Want tijdens Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten.

Wil je die ene auto nog voor 2020 in huis hebben? Bel dan voor 21 december naar +31 (0)73 – 503 36 94 of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. En wees er snel bij, want het gaat hard tegen het einde van het jaar met onze voorraad!

Vanaf zaterdag 21 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020 zijn wij gesloten. Op woensdag 2 januari vanaf 8:15 staan we weer voor je klaar. Namens het hele Lunenburg Auto’s BV team: Fijne feestdagen en graag tot in het nieuwe jaar!

Waterstofauto Hyunday Nexo met schade verkocht

Lunenburg Auto’s verkocht in augustus haar eerste waterstofauto met schade, namelijk de Hyundai Nexo. Waterstofauto’s worden gezien als dé auto’s van de toekomst. De Nexo is de allernieuwste waterstof auto van Hyundai. Deze SUV met brandstofcel is elektrisch aangedreven en is emissievrij. Er komt dus geen CO2 vrij. Volgens WLTP kan deze auto 665 km rijden op een volle waterstof tank.

Hyundai begon 6 jaar geleden als eerste autofabrikant de serieproductie van waterstofauto’s (Hyundai ix35 Fuel Cell).

Waarom een Nexo? Luchtzuiverend

De Nexo is niet zo maar een waterstofauto. Want naast dat ie geen uitstoot kent… zuivert de Nexo ook nog eens de lucht. Hij zorgt voor minder fijnstofvervuiling. Want de lucht die binnenkomt moet worden gezuiverd voor een goede werking van de brandstofcel. De luchtfilters zorgen dat 99,9% van de deeltjes worden gezuiverd. De gezuiverde lucht die niet benodigd is voor de brandstofcel, verlaat de auto schoner dan ervoor. En ook handig: […]

Onze openingstijden in de zomer

Afwijkende openingstijden
Afgelopen vrijdag (21 juni) is de zomer officieel begonnen. Tijdens de zomermaanden hanteren wij afwijkende openingstijden. Houd hier rekening mee wanneer u ons wilt bezoeken of een afspraak wilt maken.

Gesloten op zaterdag
Normaliter zijn wij op zaterdag geopend van 9:00 tot 12:00. Maar in de maanden juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten. Wij zijn dan wel telefonisch bereikbaar op: +31 (0)6 – 510 320 21 (Randy Lunenburg).

Bedrijfssluiting: 22 juli t/m 3 augustus
Ook wij gaan er even tussenuit in de zomer. Van maandag 22 juli t/m zaterdag 3 augustus 2019 zijn wij gesloten. Vanaf maandag 5 augustus om 8:15 staan wij weer voor u klaar!

Bekijk hier onze schadeauto’s en occasions.

Hemelvaart & Openingstijden

Aangepaste openingstijden
I.v.m. Hemelvaart zijn wij gesloten op:
Donderdag 30 mei 2019
Vrijdag 31 mei 2019
Zaterdag 1 juni 2019

Wel telefonisch bereikbaar
Wij zijn tijdens deze dagen wel mobiel bereikbaar. Bij vragen kunt u ons bereiken op: +31 (0)6 – 510 320 21 (Randy Lunenburg).

Voertuig bezichtigen?
Dat kan weer vanaf maandag 3 juni. Vanaf dan gelden weer onze reguliere openingstijden. Graag tot dan!

Back to top