Nieuws

©Lunenburg auto's

lunenburg artikel bami

5 oktober 2017

BaMi is een tijdschrift voor de dorpen Berlicum en Middelrode. In de laatste editie (herfst 2017) besteden zij aandacht aan ons bedrijf. Onderstaand vind je de tekst van het artikel en een printscreen.

Voertuigen voor BaMi en de rest van de wereld

Lunenburg Auto’s bestaat dertig jaar. Bernard en Marianne Lunenburg begonnen op kleine schaal: ze kochten en verkochten auto’s gewoon vanuit het huis in Middelrode. In 2003 betrokken ze het huidige pand in Berlicum. Daar is plaats voor 150 auto’s, een ruime werkplaats en meer personeel. “Het verschil met een regulier autobedrijf is dat wij vooral handelen in jonge auto’s met schade”, vertelt Bernard. “Wij kopen de voertuigen in en verkopen deze door aan dealers en handelaren of particulieren die ze zelf maken of door ons laten repareren.”

Ondanks zijn vele ervaring blijft het werk uitdagend. Bernard: ”Iedere dag hebben we te maken met deadlines waarbij we verplicht zijn te bieden [...]

sddd

22 juni 2017

Onze nieuwe website staat live. Nu kan je nog makkelijker de juiste schadeauto of occasion vinden. Maar je bent uiteraard ook welkom om ons aanbod aan voertuigen te komen bekijken in Berlicum.

21 juni 2017

Vanaf vandaag is het officieel zomer! Dus ook de zomervakantie komt er weer aan. Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus zijn wij op zaterdagen gesloten. Heb je een mooie occasion of schadevoertuig gezien? En wil je deze komen bekijken? Dan kan dit van maandag tot en met vrijdag. Dan zijn we dagelijks aanwezig van 08:15 tot 17:00. Doordeweeks geen tijd? Dan is het mogelijk om op zaterdag langs te komen, maar enkel op afspraak. Wil je aan afspraak maken op zaterdag? Bel 06-5103 2021 en we zorgen dat de koffie klaar staat.

    Back to top