Nieuws

Zomervakantie 2020 en openingstijden

In de zomermaanden, juli en augustus, zijn wij op zaterdag alleen op afspraak geopend.

Heb je een vraag over een schadevoertuig of wil je een auto bezichtigen? Dan ben je ook van harte welkom op maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 17:00. Dan kan je gewoon binnenlopen. Vanaf september zijn wij ook weer op zaterdag geopend van 9:00 tot 12:00.

Vakantiesluiting: 10 augustus t/m 23 augustus 2020

Het hele team van Lunenburg Auto’s gaat er deze zomer weer opuit. We gaan 2 weken genieten van het mooie weer. Daarom zijn wij gesloten vanaf maandag 10 augustus t/m zondag 23 augustus 2020. Vanaf maandag 24 augustus om 8.15 staan wij weer voor u klaar!

Geniet van een mooie zomer!

Tweede generatie neemt het roer over bij Lunenburg Auto’s B.V.

Per 1 januari 2020 hebben Bernard en Marianne Lunenburg van Lunenburg Auto’s B.V. het bedrijf overgedragen aan zoon Randy en schoondochter Floortje. Lunenburg Auto’s uit Berlicum is gespecialiseerd in de in- en verkoop van schadevoertuigen en occasions.

100% vertrouwen in de overname
Randy Lunenburg werkt al sinds 2005 mee in de zaak van zijn ouders. Het bedrijf koopt en verkoopt al meer dan 33 jaar schadeauto’s, schadebedrijfswagen, schademotoren, schadecaravans en occasions. Oprichters Bernard en Marianne Lunenburg hebben 100% vertrouwen in de overname van het bedrijf door hun zoon en schoondochter. “De laatste jaren is Randy klaar gestoomd voor de overname. Ik kan met een gerust hart van mijn pensioen en kleinkinderen gaan genieten”, aldus Bernard. Marianne vult aan: “Wij hebben de afgelopen 33 jaar hard gewerkt aan het bedrijf. Het is fijn dat een 2e generatie het familiebedrijf wil voortzetten. We wensen ze dan ook heel veel succes toe”.

Opgericht in 1987
Lunenburg Auto’s is in […]

Auto’s bekijken vanuit huis?

Wil je vanuit huis een schadeauto of occasion zien? Dat kan! Bel ons via WhatsApp en we laten via een live-video gesprek de auto zien. Vragen over de auto kunt direct aan ons stellen en wilt u een deel van de auto van dichtbij bekijken? Ook dat kan. Want wij via Whatsapp laten we alles aan u zien en beantwoorden wij al uw vragen. Aanvullende foto’s? We sturen ze graag toe via WhatsApp. Deze service is mogelijk in het Nederlands, Duits, Engels en Pools.

Auto’s bezorgen in Nederland

Wij bezorgen ook auto’s (in Nederland). Zo hoeft u de deur niet uit en mist u die aantrekkelijke schadeauto niet. Want voordat u het weet… heeft een ander ‘m al gekocht.

Liever langskomen?

U bent welkom op afspraak, zodat wij zeker weten dat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn. En zodat we zeker 1,5 meter afstand kunnen houden. U kunt een afspraak maken via: […]

VACATURE: Allround medewerker bij familiebedrijf

Over ons

Lunenburg Auto’s BV is een familiebedrijf, opgericht in 1987 door Marianne en Bernard Lunenburg. Het bedrijf is per 1 januari 2020 overgenomen door hun zoon Randy Lunenburg. Al ruim 32 jaar is dit een vertrouwd adres op het gebied van de in- en verkoop van occasions, schadeauto’s, schademotoren, schadebedrijfswagens en schadecaravans. In onze vestiging hebben wij ruimte voor ongeveer 150 jonge schadeauto’s, waarvan het aanbod dagelijks wisselt. Het aanbod is rechtstreeks afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen. Dagelijks doen wij biedingen op schadeobjecten in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus via de systemen van de Dispatch Automotive en leasemaatschappijen.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar allround medewerker om ons bedrijf verder te laten groeien. Hou jij van afwisseling in je baan? Hou je van aanpakken en heb je affiniteit met de autobranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze fulltime functie bieden we jou een afwisselende en uitdagende baan aan. […]

Carnaval 2020 & Openingstijden

Vanaf komend weekend wordt op verschillende plaatsen in Nederland weer carnaval gevierd. Veel bedrijven zijn tijdens de carnaval gesloten. Ook wij zijn tijdens de carnaval een paar dagen gesloten. Namelijk van zaterdag 22 februari t/m maandag 24 februari 2020.

Vanaf dinsdag 25 februari zijn wij gewoon weer bereikbaar. Wij zijn elke werkdag geopend en bereikbaar vanaf 8:15 tot 17:00. En op zaterdag van 9:00 tot 12:00.

Op zoek naar een jonge schadeauto of occasion? Bekijk hier ons aanbod.

Openingstijden rondom Kerst en Oud & Nieuw

Heb je een schadeauto of occasion op het oog? Bel dan snel of kom langs in Berlicum. Want tijdens Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten.

Wil je die ene auto nog voor 2020 in huis hebben? Bel dan voor 21 december naar +31 (0)73 – 503 36 94 of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. En wees er snel bij, want het gaat hard tegen het einde van het jaar met onze voorraad!

Vanaf zaterdag 21 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020 zijn wij gesloten. Op woensdag 2 januari vanaf 8:15 staan we weer voor je klaar. Namens het hele Lunenburg Auto’s BV team: Fijne feestdagen en graag tot in het nieuwe jaar!

Waterstofauto Hyunday Nexo met schade verkocht

Lunenburg Auto’s verkocht in augustus haar eerste waterstofauto met schade, namelijk de Hyundai Nexo. Waterstofauto’s worden gezien als dé auto’s van de toekomst. De Nexo is de allernieuwste waterstof auto van Hyundai. Deze SUV met brandstofcel is elektrisch aangedreven en is emissievrij. Er komt dus geen CO2 vrij. Volgens WLTP kan deze auto 665 km rijden op een volle waterstof tank.

Hyundai begon 6 jaar geleden als eerste autofabrikant de serieproductie van waterstofauto’s (Hyundai ix35 Fuel Cell).

Waarom een Nexo? Luchtzuiverend

De Nexo is niet zo maar een waterstofauto. Want naast dat ie geen uitstoot kent… zuivert de Nexo ook nog eens de lucht. Hij zorgt voor minder fijnstofvervuiling. Want de lucht die binnenkomt moet worden gezuiverd voor een goede werking van de brandstofcel. De luchtfilters zorgen dat 99,9% van de deeltjes worden gezuiverd. De gezuiverde lucht die niet benodigd is voor de brandstofcel, verlaat de auto schoner dan ervoor. En ook handig: […]

Onze openingstijden in de zomer

Afwijkende openingstijden
Afgelopen vrijdag (21 juni) is de zomer officieel begonnen. Tijdens de zomermaanden hanteren wij afwijkende openingstijden. Houd hier rekening mee wanneer u ons wilt bezoeken of een afspraak wilt maken.

Gesloten op zaterdag
Normaliter zijn wij op zaterdag geopend van 9:00 tot 12:00. Maar in de maanden juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten. Wij zijn dan wel telefonisch bereikbaar op: +31 (0)6 – 510 320 21 (Randy Lunenburg).

Bedrijfssluiting: 22 juli t/m 3 augustus
Ook wij gaan er even tussenuit in de zomer. Van maandag 22 juli t/m zaterdag 3 augustus 2019 zijn wij gesloten. Vanaf maandag 5 augustus om 8:15 staan wij weer voor u klaar!

Bekijk hier onze schadeauto’s en occasions.

Hemelvaart & Openingstijden

Aangepaste openingstijden
I.v.m. Hemelvaart zijn wij gesloten op:
Donderdag 30 mei 2019
Vrijdag 31 mei 2019
Zaterdag 1 juni 2019

Wel telefonisch bereikbaar
Wij zijn tijdens deze dagen wel mobiel bereikbaar. Bij vragen kunt u ons bereiken op: +31 (0)6 – 510 320 21 (Randy Lunenburg).

Voertuig bezichtigen?
Dat kan weer vanaf maandag 3 juni. Vanaf dan gelden weer onze reguliere openingstijden. Graag tot dan!

Vacature: Allround Automonteur / Medewerk(st)er bij familiebedrijf

Over Lunenburg Auto’s B.V.:

Lunenburg Auto’s BV is een familiebedrijf, opgericht in 1987 door Marianne en Bernard Lunenburg. Al ruim 32 jaar is dit een vertrouwd adres op het gebied van de in- en verkoop van occasions, schadeauto’s, schademotoren, schadebedrijfswagens en schadecaravans.

In onze vestiging hebben wij ruimte voor ongeveer 150 jonge schadeauto’s, waarvan het aanbod dagelijks wisselt. Het aanbod is rechtstreeks afkomstig van garages, verzekerings- en leasemaatschappijen.

Dagelijks doen wij biedingen op schadeobjecten in opdracht van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus via de systemen van de Dispatch Automotive en leasemaatschappijen.

Functieomschrijving:

Heb jij graag afwisseling in je baan? En hou je van aanpakken? In deze fulltime functie bieden we jou een afwisselende en uitdagende baan aan. Je zult deels inzetbaar zijn als automonteur maar ook diverse andere werkzaamheden behoren tot je functie. Verkoop + bijbehorende administratie, eventueel met de vrachtwagen auto’s ophalen door heel NL, planning maken en beheren […]

Back to top