Header Image 0
FAQ

Lichte schadeauto kopen?

Wij kopen diverse auto’s met schade in. Ook hebben we auto’s met lichte schades te koop. Hierdoor hoeft er weinig schadeherstel aan de auto te worden verricht. Deze voertuigen kunnen tegen lage herstelkosten snel weer de weg op. De schade kan variëren van krasschade, lichte blikschade tot kleine bumperschades. Bekijk ons aanbod onderstaand of bel voor meer info over ons actuele aanbod met auto’s met kleine schades. In het overzicht kan worden gefilterd op voertuigsoort (personenauto, bedrijfswagen etc), op merk en model.

Wat is lichte schade aan een auto?

‘Lichte schade’ of ‘zware schade’ zijn begrippen die door verschillende partijen anders wordt geïnterpreteerd. Het is vaak gerelateerd aan de hoogte van de herstelkosten. Een auto met lichte schade is vaak eenvoudig en tegen relatief lage kosten te herstellen. Krassen op een auto of hagelschade kan vaak eenvoudig worden hersteld. Door uitdeuken of uitlepelen. Voorbeelden van zware schade zijn: een kapotte motor of een scheve chassis.

Hoe zie ik wat voor schade een auto heeft?

Bij alle auto’s zie je overzicht aan kenmerken (kilometerstand, bouwjaar, opties etc.) en ook een omschrijving van de schade. Daarnaast plaatsen we zoveel mogelijk foto’s online van de auto. Wil je meer over weten over een van schadeauto’s of heb je andere vragen over een schadewagen? Neem dan contact op, bel: (+31) 073 – 503 36 94 of bezoek onze contactpagina. Of bezoek ons in Berlicum (bij Den Bosch) hier vind je ons complete auto-aanbod. Heb je een specifiek model op het oog? Ons assortiment wisselt snel dus het is verstandig om voor je bezoek contact op te nemen of de gewenste auto nog beschikbaar is.

Over Lunenburg Auto’s

Lunenburg Auto’s is al meer dan 30 jaar een bekend en vertrouwde naam in de schadeauto branche. Onze auto’s worden ingekocht bij lease- en verzekeringsmaatschappijen, expertisebureaus, autobedrijven en bij particulieren. Wij zijn lid van VSV (Vereniging SchadeVoertuighandel), VBV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) en zijn een RDW-erkend autobedrijf.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website