Header Image 0
FAQ

Golf 7 met schade kopen?

De eerste Volkswagen Golf kwam in 1974 op de markt. Door de jaren heen kregen de Golf modellen steeds hun eigen nummer toebedeeld. De eerste golf werd Golf I genoemd. Inmiddels is Golf VII (Golf 7) al op de markt.


Golf 7 GTI, GTD en e-Golf

De Golf 7 werd in 2012 geïntroduceerd. Dit model is nog steeds actueel en heeft inmiddels een kleine facelift ondergaan. De Golf 7 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de sportieve modellen: GTI en GTD. Er is ook een elektrische Golf te verkrijgen onder de naam e-Golf.


Golf 7 is een populaire schadeauto

Volkswagen staat bekend om haar kwalitatieve auto’s. Met name de Golf is populair een ook zeker als schadeauto. Wij hebben deze auto’s regelmatig als schadewagen op voorraad. Maar door de populariteit zijn deze auto’s ook snel weer verkocht.

De schade aan deze auto’s is divers. Dit varieert van lichte schade zoals kleine deukjes en krassen. Tot hagelschade en motorschade.

Bekijk onze actuele voorraad

Of bel bij vragen naar +31 (0)73 – 503 36 94, stuur een WhatsApp naar +31 (0)6 – 510 320 21 of gebruik ons contactformulier. Zin in koffie? Bezoek ons dan in Berlicum (bij Den Bosch), de koffie staat altijd klaar!

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website