Header Image 0
FAQ

Een Volkswagen met schade kopen?

Lunenburg Auto’s is al meer dan 30 jaar actief in de schadeauto branche. Wij hebben vrijwel altijd Volkswagens met schade op voorraad. Dit betreft bekende modellen zoals de Passat, Polo, Touran en de Golf 5 en Golf 6. Maar ook VW bedrijfswagens zoals de Transporter, Caddy en de Crafter. De schade aan deze voertuigen varieert van lichte schade zoals krassen, bumperschade, hagelschade of kleine deuken. Tot zwaardere schades zoals motorschade, brandschade of waterschade. Volkswagen is een geliefd automerk in Nederland, ook als schadewagen.

Deze auto’s zijn dan ook snel weg, dus heb je een model gezien dat je bevalt bel dan snel (073 – 503 36 94). Ben je te laat? Wij hebben dagelijks aanvoer van nieuwe VW schadeauto’s dus wellicht zit er morgen weer een geschikt model voor je bij. Onderstaand een actueel overzicht van onze Volkswagens met schade.

Volkswagen is geliefd Duits automerk dat in Nederland veel wordt verkocht. Vorig jaar was het het meest verkochte automerk. De up! en de Polo zijn de zuinigste modellen van dit merk. Het meest verkochte model is de Golf. Als schadewagen het meest verkrijgbaar in de Golf 5 en Golf 6 uitvoering. Maar ook de Golf 7 wordt steeds meer verkocht dus ook beter verkrijgbaar als schadeauto. Maar niet alleen VW is een populair Duits merk. BMW, Audi en Opel zijn ook automerken die in Duitsland worden geproduceerd en gretig aftrek vinden in Nederland. Duitse automerken staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website