Header Image 0
FAQ

Citroën schadeauto kopen?

Op zoek naar Citroen schadeauto’s? Wij hebben regelmatig Citroens met schade op voorraad. Onderstaand vind je een overzicht van ons huidig assortiment. Er kan in dit overzicht nog verder worden gefilterd op model. Bijvoorbeeld op Citroen C1, DS3, C3, C4 of C5. Lunenburg Auto’s is al meer dan 30 jaar in begrip in de schadeauto branche. Wij ontvangen dagelijks nieuwe schadeauto’s, dus houdt onze website regelmatig in de gaten voor nieuwe schadevoertuigen.

Vraag over een van onderstaande schadewagens van Citroen? Neem contact met ons op, bel 073 – 503 36 94 of bezoek ons in Berlicum (bij Den Bosch)

Waarom een Citroen schadeauto kopen?

De aankoopprijs van een Citroën met schade en het (laten) herstellen hiervan is dikwijls voordeliger dan het kopen van een schadevrije tweedehands Citroën. De C1 is het meest verkochte model in Nederland. De C3, C4 en Xsara Picasso en Grand C4 Picasso zijn ook goedlopende modellen. De bestelwagens en bedrijfsauto’s (bijv. Jumper, Nemo, Berlingo) zijn veel verkochte bedrijfswagens.

Over Citroen

Citroen is een Frans automerk dat is opgericht door Andre Citroen. Het merk heeft diverse klassiekers op haar naam staan. Zoals de 2CV (lelijk eend) en de DS. Sinds 1976 is Citroen onderdeel van Groupe PSA, waar ook het merk Peugot en Opel toebehoren.

Over Lunenburg Auto’s BV

Sinds 1987 is Lunenburg Auto’s BV actief in het kopen en verkopen van schadeauto’s en occasions. Het familiebedrijf is een bekende naam in de branche. Het staat bekend om haar klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Lunenburg Auto’s is lid van de VSV, VBV en is daarnaast RDW erkend. Meer weten over Lunenburg Auto’s?

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website