Header Image 0
FAQ

Audi schadeauto Kopen?

Een Audi met schade kopen? Onderstaand vind je een overzicht van Audi’s met schade die wij momenteel op voorraad hebben. Wij hebben dagelijks nieuwe aanvoer van jonge auto’s, waaronder ook Audi schadeauto’s. Modellen die wij regelmatig aanbieden zijn de Audi A3, A4 en de Audi A1. Maar ook de Audi Q5, R8, Audi TT en de Audi A2 en A6 zijn frequent bij ons te vinden. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in het inkopen en verkopen van schadewagens. Op zoek naar een specifiek model of nog vragen over een van onderstaande Audi’s? Neem contact met ons op, wij informeren u vrijblijvend. Bel +31 (0)73 – 503 36 94, mail of bezoek ons in Berlicum (bij Den Bosch).

Waarom een Audi schadeauto kopen?

Audi verkoopt luxe personenwagens en deze worden meestal verkocht met luxe opties. Het interieur is mooi afgewerkt en de rijprestaties zijn goed, dankzij de krachtige motoren en fantastische wegligging. De nieuwprijs van een dergelijke wagen ligt hoger dan gemiddeld. Door een Audi met schade te kopen en te herstellen kan je tegen een aanzienlijk lagere prijs rijden en genieten van deze comfortabele wagens.

Over Audi

Audi is een Duits automerk en heeft een zeer goede reputatie op het gebied van kwaliteit. Het bedrijf is opgericht in 1899. Inmiddels is het een onderdeel van de Volkwagen groep. De meest verkochte modellen zijn respectievelijk de A4, A3, A6 en A1. In 2009 bestond Audi honderd jaar en heeft men het logo opgefrist. Het bedrijf heeft ongeveer 88.000 werknemers verspreid over heel de wereld. Samen met BMW en Mercedes vecht Audi om de autorijder uit het hogere segment.

Waarom Lunenburg Auto’s?

Lunenburg Auto’s is een familiebedrijf uit Berlicum (Brabant). Het bedrijf is opgericht in 1987 en heeft ruim 30 jaar ervaring in de schadeauto-branche. Er is een voorraad van +/- 170 jonge schadeauto’s. En deze wordt dagelijks aangevuld, en wisselt dus regelmatig. De schadewagens en occasions worden ingekocht bij verzekerings- en leasemaatschappijen en autobedrijven.

Lid van VSV

Lunenburg Auto’s B.V. is lid van de Vereniging Schade Voertuighandel (VSV). De brancheorganisatie voor eerstelijns-opkopers van schadeauto’s en schademotoren bij autoverzekeraars. Opkopers die zijn aangesloten bij de organisatie doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto’s, schademotoren en bedrijfswagens met schade. Door schadevoertuigen via erkende bedrijven te laten inkopen & verkopen wordt criminaliteit voorkomen.

Neem contact met ons op

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website